ELEV FÖR EN DAG

Under ett besök som elev för en dag på Hälsingegymnasiet får du möjlighet att gå med en klass och vara med på lektioner, uppleva vår fina skolmiljö och stämningen på skolan samt såklart möta elever som redan går här och höra om deras erfarenheter och upplevelser.

Hör av dig till vår Syv Mia på mail: mia.dismats@halsinge.se så ordnar vi en tid och dag ut får komma och prova på ett eller flera program som just du är intresserad av. Du får vara här mer än en dag om du vill.
Varmt välkommen!

Lite kort om oss…

Skolan ligger ca 1 km från Bollnäs resecentrum, i ljusa fina lokaler. Alla klasser har ett hemklassrum där man har de flesta av sina lektioner. Håltimmar försöker vi undvika, det gör att våra skoldagar blir mer effektiva, vi kan på så sätt också sluta lite tidigare på fredagar.

Som elev hos oss så har du möjlighet att äta gratis frukost, då kommer du att klara skoldagen bättre. Vi har även ett jättefint gym på skolan där du kan träna före eller efter skolan, eller när du är lektionsfri.

Vi har resurspass varje morgon på skolan. På resurspasset kan du få extra hjälp, eller bara sitta och plugga i lugn miljö.

Hos oss ordnar vi Programdagar där vi fördjupar vi oss i respektive program genom studiebesök, praktiskt arbete, laborationer, externa föreläsare etc. Varje period har ett tema.

Det finns mycket mer att berätta, om du undrar något om skolan så maila gärna:  info@halsingegymnasiet.se